Ads Top

Betaalrekening speciaal voor arbeidsmigranten

Het social fintech bedrijf Fincluded uit Utrecht kondigt de lancering aan van PINCARD, de betaalrekening speciaal voor arbeidsmigranten. Met PINCARD biedt Fincluded een inclusieve financiële dienstverlening aan de groeiende gemeenschap van arbeidsmigranten in Nederland.

Arbeidsmigranten in Nederland staan vaak voor uitdagingen bij het openen van een Nederlandse bankrekening. De taalbarrière en de vereiste documentatie maken dit proces doorgaans moeizaam en tijdrovend.

Met PINCARD biedt Fincluded een oplossing met een vereenvoudigde aanmeldingsprocedure en documentatievereisten, waardoor arbeidsmigranten snel en gemakkelijk toegang krijgen tot een Nederlandse betaalrekening en kunnen deelnemen aan het betalingsverkeer.

Met PINCARD krijgt elke rekeninghouder een Nederlandse IBAN, waardoor het eenvoudiger wordt om salarissen uit te betalen, bijvoorbeeld door uitzendbureaus. Daarnaast biedt de bijbehorende Mastercard-betaalkaart de mogelijkheid tot pinbetalingen en contante opnames. Via de meertalige PINCARD mobiele app kunnen gebruikers hun financiën eenvoudig beheren, overboekingen doen en betaalverzoeken verzenden.

PINCARD biedt rekeninghouders een persoonlijke klantenservice, beschikbaar in hun moedertaal. Dit garandeert adequate ondersteuning bij vragen en eventuele problemen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.