Ads Top

Groeiversnelling voor Revolut Business: omzet op jaarbasis bereikt € 450 miljoen

Revolut, de financiële app met meer dan 45 miljoen klanten wereldwijd, gaat zich nog sterker op zakelijk bankieren richten. De wereldwijde omzet op jaarbasis van het business-to-business (B2B) aanbod, Revolut Business, heeft 450 miljoen euro overschreden. In Nederland is het maandelijks verwerkte transactievolume opgelopen tot 660 miljoen.

Revolut breidt intussen wereldwijd verder uit met de lancering van Revolut Business in Singapore, ten voordele van internationale bedrijven met Singaporese activiteiten. De technologisch geavanceerde bankoplossing van Revolut werd geïntroduceerd in een markt die onvoldoende wordt bediend door bestaande banken. Deze stap brengt het totale aantal markten waar Revolut Business actief is op 40. De versnelde groei zet zich voort: er melden zich maandelijks meer dan 20.000 bedrijven aan bij Revolut Business, bovenop de reeds honderdduizenden maandelijks actieve bedrijven.

Voortbouwend op dit momentum kondigt Revolut de lancering van Revolut BillPay aan, als antwoord op de groeiende vraag naar beter zakelijk bankieren. Revolut BillPay is geïntegreerd met de belangrijkste boekhoudprogramma's, waaronder QuickBooks, Xero en FreeAgent. Het is ontworpen om tijd te besparen bij het beheren en betalen van facturen aan leveranciers in meer dan 150 bestemmingen. En dat met slechts een paar klikken. Zo kunnen bedrijven hun handmatige inspanningen tot een minimum beperken en gebruikmaken van uitgavencontroles en goedkeuringsregels. Ze krijgen bovendien een volledig overzicht van hun activiteiten. Revolut BillPay zorgt ervoor dat er tijd vrijkomt voor bedrijfsgroei.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.