Ads Top

Levi9 en ABN AMRO Clearing Bank kondigen samenwerking aan

Levi9 Technology Services en ABN AMRO Clearing Bank kondigen een nieuwe samenwerking aan. Deze samenwerking betekent meer mogelijkheden voor groei, digitale innovatie en kwaliteit en voor klanten een betere en snellere dienstverlening. Door de opening van een nieuwe hub in Roemenië ontstaat toegang tot IT-personeel dat nodig is voor het realiseren van onze ambities.

ABN AMRO Clearing Bank (AACB) is een wereldwijde speler in clearing, custody, financiering en riscobeheer voor verschillende financiële markten. AACB is actief op de internationale kapitaalmarkt waar innovatie en digitalisering essentieel zijn. Levi9 is een high-end bedrijf in software, productontwikkeling en digitale strategie. Medewerkers van Levi9 en AACB zullen gezamenlijk werken aan diverse IT-applicaties en -infrastructuur. Levi9 heeft veel ervaring met het aantrekken van personeel uit andere delen van Europa, waaronder Roemenië. Daar is Levi9 al 17 jaar succesvol aanwezig. De samenwerking met Levi9 zorgt er mede voor dat AACB met het beste engineeringtalent kan werken en haar capaciteit versterkt om zo wereldwijd hoogwaardige en snelle oplossingen aan klanten te leveren.

ABN AMRO Clearing opent een nieuwe hub in Roemenië met focus op IT & Innovatie
Om haar digitaliseringsambities te realiseren opent AACB een nieuwe IT-hub in Iași, Roemenië. Een aantal van de doorslaggevende factoren voor deze keuze waren de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel, het geringe tijdsverschil met het hoofdkantoor in Amsterdam en de status van Roemenië als EU-land.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.