Ads Top

Budgetteren zorgt voor meer grip op je geld

Sinds kort kunnen particuliere klanten in de ING Mobiel Bankieren App maandelijkse budgetten instellen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen, uit eten gaan of sport.

Budgetteren is het plannen en beheren van je uitgaven zodat je niet meer uitgeeft dan er binnenkomt. Deze nieuwe functie helpt ING-klanten om meer inzicht te krijgen in hoeveel geld ze hebben voor bepaalde maandelijkse uitgaven. Door vooraf te budgetteren is het mogelijk om meer grip op je financiën te krijgen.

ING-klanten kunnen snel en gemakkelijk via de ING App budgetten instellen voor hun maandelijkse uitgaven. Bij het instellen van een budget zien klanten hoeveel zij de afgelopen drie maanden aan een bepaalde uitgave categorie (denk aan boodschappen, vakanties of restaurants) hebben uitgegeven. Zo helpt ING klanten om een realistisch budget in te stellen. Zodra klanten een budget hebben ingesteld, kunnen zij in de app gemakkelijk bijhouden hoeveel zij hiervan al hebben uitgegeven en wat er nog van over is gedurende de lopende maand. Als klanten meldingen van ING toestaan, krijgen zij ook automatisch een bericht als zij bijna hun budget overschrijden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.