Ads Top

Bybit (powered by SATOS) lanceert crypto-debitcard met 10% cashback

Bybit (powered by SATOS), de cryptobeurs met meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd, lanceert haar Bybit Card in Nederland.

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt is de Bybit Card terug, en kan iedereen dankzij de integratie met Google en Apple Pay nu in één tap afrekenen.

Het unieke aan de Crypto Debitcard is dat er zowel met euro’s als crypto betaald kan worden, waardoor het een interessant alternatief is voor elke Nederlander. Momenteel ondersteunt de kaart munten zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook USDT en USDC.

Om de kaart aan te vragen, gaan geïnteresseerden eerst naar de Bybit-website om een account te registreren. Na de onboarding kunnen ze zich gratis aanmelden voor de kaart en wordt er in enkele minuten een digitaal exemplaar geactiveerd. Koppel deze aan Google of Apple Pay om direct te kunnen betalen.

De Bybit Card heeft geen jaarlijkse of maandelijkse kosten, en ook de uitgifte van de fysieke kaart is kosteloos. Na 31 oktober blijft er een 2 procent cashback op alle aankopen. Voorwaarden zijn van toepassing.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.