Ads Top

eToro lanceert Smart Portfolio in samenwerking met ARK Inves

Handels- en beleggingsplatform eToro lanceert een nieuw Smart Portfolio gericht op technologie en innovatie in samenwerking met investeringsmaatschappij ARK Invest. Met het Smart Portfolio, genaamd ARK-FutureFirst, kunnen gebruikers van het eToro-platform beleggen in bedrijven die baanbrekende technologieën ontwikkelen.
 
Het portfolio bevat innovatieve bedrijven die actief zijn in technologie, gezondheid en duurzaamheid, die hoge groei als doel hebben en tegelijkertijd ernaar streven de grote uitdagingen aan te pakken waar de hele wereld mee te maken heeft.

Het ARK-FutureFirst-portfolio is volledig belegd en gelijk gealloceerd in zeven van ARK Invest’s UCITS exchange-traded funds (ETF's), die innovatieve bedrijven steunen met een aanzienlijk groeipotentieel op drie gebieden:
 
Disruptieve innovatie, waaronder AI, robotica en openbare blockchains, die een transformatief potentieel en exponentiële groeimogelijkheden bieden;
Gezondheidsinnovatie, waaronder ‘multiomic sequencing’ en gen-editing, die de gezondheidszorg transformeren door gepersonaliseerde geneeskunde, vroegtijdige opsporing van ziekten en effectievere behandelingen mogelijk te maken;
Duurzame innovatie, waaronder hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, de overgang naar een duurzaam voedselsysteem en de circulaire economie, die aanzienlijke milieueffecten teweegbrengen en een duurzamere toekomst bevorderen.

eToro’s Smart Portfolio’s bieden langetermijnblootstelling aan diverse marktthema’s. Door meerdere ETF’s onder een gedefinieerde methodologie samen te stellen en een passieve beleggingsaanpak te hanteren, bieden deze portfolio’s langetermijnoplossingen met gediversifieerde blootstelling. Investeren kan vanaf US$500 en beleggers hebben toegang tot hulpmiddelen en grafieken om de prestaties van de portefeuille te volgen. eToro's sociale feed houdt beleggers op de hoogte van ontwikkelingen in de sector.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.