Ads Top

Exact en Rabobank slaan handen ineen om ondernemers snel en eenvoudig van kortlopend werkkapitaal te voorzien

Jaarlijks lopen Nederlandse mkb’ers tienduizenden euro’s mis door facturen die te laat of nooit betaald worden, blijkt uit cijfers van het MKB Barometer onderzoek van softwareleverancier Exact. Gemiddeld wordt 29% van de facturen betaald na de vervaldatum en in enkele gevallen (4%) worden facturen nooit betaald. Dit heeft grote impact op de cashflow van ondernemers.

Exact en coöperatieve bank Rabobank slaan nu de handen ineen om ondernemers te voorzien van werkkapitaal wanneer de situatie daar om vraagt. Met de service Factuur Financiering stellen de partijen ondernemers in staat om snel werkkapitaal tot hun beschikking te hebben door facturen te laten voorfinancieren.  
 
Gebruikers van Exact Online* kunnen vanaf nu eenvoudig vanuit de boekhouding direct een aanvraag starten om facturen voor te laten financieren door Rabobank. Aanvragen met een maximum van €100.000 worden in behandeling genomen. Tijdens het aanvraagproces ontvangt de gebruiker direct een indicatief aanbod, waarna de aanvraag kan worden ingediend vanuit Exact Online bij Rabobank. Na het accorderen van het definitieve voorstel door de aanvrager, staat het geld binnen 24 uur op de betreffende bankrekening. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.