Ads Top

MKB Belangen en Allianz kondigen samenwerking aan voor zakelijke autoverzekeringen

MKB Belangen is een samenwerking aangegaan met verzekeraar Allianz om directeur-grootaandeelhouders (DGA's) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP'ers) nieuwe mogelijkheden te bieden voor het verzekeren van hun zakelijke voertuigen. Door deze samenwerking kunnen ondernemers hun zakelijke auto's verzekeren tegen premies die vergelijkbaar zijn met particuliere tarieven.

Ondernemers worden vaak geconfronteerd met hogere premies voor hun zakelijke autoverzekeringen. Verzekeraars hanteren doorgaans tot wel 50% hogere tarieven omdat zij aannemen dat zakelijke auto's meer risico op schade lopen. Veel DGA's en ZZP'ers gebruiken hun auto's echter zowel privé als zakelijk en dragen de kosten zelf.

De samenwerking met Allianz maakt het mogelijk om deze hogere premies te reduceren, zodat ondernemers niet extra worden belast vanwege het zakelijk karakter van hun voertuig. Dit initiatief stelt ondernemers in staat hun vaste lasten te verlagen zonder in te leveren op de dekking van hun verzekering.

De nieuwe verzekeringsmogelijkheden zijn per direct beschikbaar als pilotproject. Ondernemers die zijn aangesloten bij MKB Belangen kunnen via een online platform berekenen welke premie zij kunnen verwachten onder de nieuwe voorwaarden.

MKB Belangen streeft ernaar om de belangen van ondernemers te behartigen door praktische oplossingen te bieden die bijdragen aan het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. De samenwerking met Allianz is een stap in die richting, gericht op het verminderen van de financiële lasten voor DGA's en ZZP'ers.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.